İSTANBUL / PENDİK - Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İlçemiz ortaokullarından  Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu okulumuza ziyarette bulundular. Kendi okullarında Liselere Giriş Sınavı(LGS)'na hazırlanan 8.sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte okulumuza gelerek, okulumuzun fiziki koşulları ve eğitim şartları konusunda okulumuz rehber öğretmeni, okul idaresi ve öğrencilerimizden bilgi aldılar .

Nis

İlçemiz ortaokullarından Pendik Atatürk  Ortaokulu  okulumuza ziyarette bulundular. Kendi okullarında Liselere Giriş Sınavı(LGS)'na hazırlanan 8.sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte okulumuza gelerek, okulumuzun fiziki koşulları ve eğitim şartları konusunda okulumuz rehber öğretmeni ve beden eğitimi öğretmenlerimizden bilgi aldılar.

Nis

İlçemiz ortaokullarından Selçuk Eraydın İmam Hatip Ortaokulu  okulumuza ziyarette bulundular. Kendi okullarında Liselere Giriş Sınavı(LGS)'na hazırlanan 8.sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte okulumuza gelerek, okulumuzun fiziki koşulları ve eğitim şartları konusunda okulumuz rehber öğretmeni ve beden eğitimi öğretmenlerimizden bilgi aldılar.