İSTANBUL / PENDİK - Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi

Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri başladı.

Tercihlerinizi 3 Nisan-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapabilirsiniz.

Okul Aile Birliği Mart Ayı Gelir Gider Dökümü

Mrt

Pendikspor Futbol alt yapı tesislerini yerinde ziyaret ederek, alt yapı koordinatörü Taylan Temel hocamızdan gelecek yıllarda iki kurum adına yapılabilecekleri konuştuk.

Ev sahipliği adına kendisine okul idaremiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Pendik Belediyemizin Organize ettiği iftar programımızı, mezun öğrencilerimiz, Okul öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul aile birliği üyelerimiz ile gerçekleştirdik  Katılım sağlayan tüm herkese Okul idaremiz adına teşekkür ederiz.Pendik Bediyemize de ikramları adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Masa Tenisi Takımımız İlçe 1.si olmuştur.

Okul Masa Tenisi Takımımız, Pendik İlçemizde düzenlenen liseler arası Masa Tenisi turnuvasında set vermeden İlçe 1.si olmuştur.

Emeği geçen başta ter döken öğrencilerimizi, antrenörlerini ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mikail Alim hocamızı tebrik ederiz.

HEDEF YKS 2024 TYT DENEME SINAVI

TYT Deneme sınavı 19 Mart Salı günü saat 10:00 da gerçekleştirilecektir.

Mrt

Öncü Spor Kulübünün düzenlediği geleneksel iftar programına Okulumuz Avrupa ve Türkiye Şampiyonu olan Milli Sporcularımız ile katılım sağladık.Programda Önder Genel Başkanımız Sn. Abdullah Ceylan ve Öncü Spor Kulübü Başkanımız Sn. Hüseyin Kara Milli Sporculara günün anısına çeşitli hediyeler takdim ettiler.  Programda emeği geçen Öncü Spor Kulübünün değerli yönetim kuruluna okul idaremiz olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Pendik Belediyemizce düzenlenen Okullara Spor Malzemesi Dağıtım Töreni Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrifleriyle Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanımız Ahmet Cin’in katılımlarıyla Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerine Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Osman Aşkın Bak tarafından temsili olarak hediye çeki verildi.

Mrt

Badminton Okul Takımımız Pendik İlçe 1.si olmuştur.

Emeği geçen başta ter döken gençlerimiz olmak üzere antrenör ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

07.03.2024 tarihinde okulumuzda Sivil Savunma Günü kapsamında öğrencilere sınıflarda Sivil Savunma Günü ile ilgili video izletildi. Ardından deprem tatbikatı için çök-kapan-tutun  hareketleri yaptırıldı. Daha sonra siren sesiyle birlikte sınıflar düzenli bir şekilde boşaltıldı. Okul bahçesinde Okul Müdürümüz Mehmet  Çakır'ın konuşması ile tatbikat sonlandırıldı.

Mrt

Ayrıca ferdi derecelerimiz;  Nihat Serttağ 1500 m il 3.sü Ali Hamza Göksügür yüksek atlama il. 4.sü Muhammed Tamam 3000 m yürüyüş il. 2 si Burak Kuşdağ 800 il 4.sü Nihat Serttağ 400 engel il 3.sü Bager Çınar 3 adım atlama il 3.sü Yusuf Hamza Adıgüzel disk atma il 4.sü İlhan Keleş çekiç atma il 3.sü İsveç Bayrak İstanbul 3.sü şeklinde gerçekleşmiştir. Emeği geçen başta yarışan sporcularımız olmak üzere Antrenör ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

"Gençlik Akademisi" serisinin 9. ve son semineri; "İmam Hatipli Gencin Spor Şuuru" seminerini Pendik İmam Hatip Lisesi 2001 mezunu, ÖNCÜSPOR Yönetim Kurulu üyesi, Koca Yusuf Spor ve Proje AİHL kurucu müdürümüz Mehmet Çakır hocamız ile gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz ve başarılı sporcularımızı anlatan, DİYANET TV tarafından 10 Mart Pazar Günü Yayınlanacak olan "Ülkem İçin Ben de Varım" programını izlemeyi unutmayınız.  Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN YAKUP E. BUDAK, 27 ŞUBAT-2 MART TARİHLERİNDE SAMSUN İLKADIM OKÇULUK SPOR SALONUNDA DÜZENLENEN TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI AVRUPA MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ U18 90 KG'DA SAĞ KOL TÜRKİYE ŞAMPİYONU SOL KOL TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR.  EMEĞİ GEÇEN ANTRENÖR VE ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.