İSTANBUL / PENDİK - Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Üniversite Hazırlık Çalışmaları

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce ülke çapında tüm İmam Hatip Liselerinde uygulanan Hedef YKS projesi okulumuzda da uygulanmaya başlamıştır.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında , üniversite hazırlık programımızı faaliyete geçirdik.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında, Akademik Takip Odasını , toplantı ve etüd saatleri için faaliyete geçirdik.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında, 12.sınıflarda ilk deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında , 12.sınıf velilerimize proje tanıtımı yapıldı .

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında , proje bilgilendirmesi , TYT, AYT sınavları hakkında bilgilendirme ve Parkur sınavları hakkında bilgilendirme yapıldı. Mezunlarımızın da davet edildiği konferansta , üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz deneyimlerini paylaştılar.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında , okulumuz Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu ve ilk toplantımız gerçekleştirildi.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liselerinde uyguladığı Hedef YKS projesi kapsamında , okul öğretmenlerimize proje tanıtımı yapıldı.